Hickorygolf i Dalarna

Rättvik och Säter arrangerade hickorytävlingar 15-16 juli som ingick i Golf Links hickorytour.

Rättvik, med sämre kvalité på greenerna, var spelplats första dagen. Jag gick runt på 83 slag brutto, netto 69 slag. Godkänd insats som kunde varit bättre om greenerna varit i normal kondition, väldigt svårputtat. Men det var ju lika för alla som deltog. Resultatet gav mig en 4:e plats brutto och en 3:e plats netto. Viktiga poäng för mig på Golf Links Tour.

På Säter, med mycket bra greener och en fantastisk trevlig layout. Varje hål var inramad för sig och väldigt smala fairways. Spelade fantastisk bra golf och låg 1 över banpar efter 16 hål. Tyvärr fick jag 2 bogey sista hålen men således 3 slag över banpar, brutto 75 slag och 61 slag netto. Detta resultat blev 2:a plats brutto och en 1:a plats netto. Ytterligare poäng på hickorytouren vilket förde upp mig sammanlagt på delad 1:a plats netto och en 5:e plats brutto. /Björn